Kontaktoplysninger for AVGs Kundeservice

Alle detaljer om hvordan du kan kontakte AVG. AVGs kundeservice er tilgængelige på forskellige servicekanaler, herunder: Telefon, chat, e-mail, Facebook og Twitter.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om AVG

AVG, som hører under AVG Technologies, er en kollektion af antivirus software. AVG Technologies er et datterselskab af Avast og blev lanceret til i 1992 i Tjekkiet.

Antivirus-softwaren er tilgængelig for Windows, macOS og Android. AVG drives efter en freemium-model, hvilket betyder, at kunder kan få adgang til en gratis version og senere betale for en premiumversion, med alle tilgængelige funktioner.

På hjemmesiden kan man se de forskellige produkter som AVG tilbyder, inklusive de gratis antivirus-programmer. Derudover har AVG også VPN og forskellige tjenester til scanning af virus og malware samt fjernelse af virus.

AVG Kundeservice – Telefon

Kontakt AVGs kundeservice via telefon på: +420-274-005-777.

Åbningstider for kundeservice: Ikke offentliggjort.

AVG Kundeservice – Hjemmeside

Kundeservicemuligheder, videnscenter, FAQ, selvbetjening og kontaktformularer på hjemmesiden AVG.com: Besøg.

AVG Kundeservice – Email

E-mailadressen på AVGs kundeservice er: [email protected].

AVG Kundeservice – Chat

– Ingen kundeservicechat.

AVG Kundeservice – Facebook

Kundeservice på AVGs officielle Facebook-side: Klik her.

AVG Kundeservice – twitter

Kundeservice på AVGs officielle Twitter-konto: Klik her.

AVG Kundeservice – Postadresse

Postadressen på AVG kundeservice eller hovedkontor: Pikrtova 1737/1a, Prague 4, Nusle, Postal Code 140 00, Czech Republic.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.