British Airways Kundeservice – Alle detaljerne

Vi har her lavet en liste over måder at kontakte British Airways på. British Airways kundeservice er tilgængelig via forskellige kanaler og platforme.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

British Airways Kundeservice – Telefon

Telefonnummer på British Airways kundeservice: +45-7012-80220.

Åbningstider for kundeservice: Mandag-fredag: 09: 30-17: 30.

Yderligere telefonnumre:

Spørg om en eksisterende ferie, hotel eller booking af biludlejning: +45-4331-4518-Mandag-fredag: 09: 30-13: 00, 14: 30-17: 30
Hjælp med din forsinkede bagage: +45-3231-4176-Dagligt: ​​09: 00-21: 00

British Airways Kundeservice – Hjemmeside

For at finde generel information, ofte stillede spørgsmål, vidensbase eller selvbetjeningsmuligheder på Britishairways.com: klik her.

British Airways Kundeservice – E-mail

– Ingen e-mail til kundeservice er blevet oplyst.

British Airways Kundeservice – Chat

– Ingen kundeservicechat.

British Airways Kundeservice – Facebook

Kundeservice på British Airways officielle Facebook-side: Klik her.

British Airways Kundeservice – Twitter-konto

British Airways officielle Twitter-konto: Besøg.

British Airways Kundeservice – Adresse

Postadressen på British Airways kundeservice/hovedkontor er: British Airways Plc Customer Relations, PO Box 286118, 28361 Bremen, Germany.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.