De Bedste Sider og Online Ressourcer Om Kundeservice

Der er uendelige brugbare hjemmesider og ressourcer om kundeservice verdenen.

Disse ressourcer inkluderer specialiserede sider, PDF bøger og artikler, podcasts, lydbøger, webinarer og informative videoer.

Vi tilbyder her nogle af de bedste sider og ressourcer om kundeservice, med en god fylde af viden og inspiration.

Hjemmesider om kundeservice

På denne liste vil du finde de bedste sider dedikeret til kundeservice:

Customer Service Basics

En fantastisk side hvor du kan lære hvad kundeservices hjørnesten er og hvordan du tilbyder kvalitets service ved at starte fra grundprincipperne.

The Resource Center

Siden hvor du kan finde en serie af brugbar information til alle dem som arbejder eller vil arbejde i denne sektor, specielt i help desk eller call centre.

CSM The Magazine for Customer Service Managers & Professionals

En online kollektion af artikler om kundeservice, et rigtigt magasin dedikeret til professionelle i kundeservice, men også brugbar til dem så vil komme frem i verden for første gang.

CCW Europe 2020

En uge dedikeret til kundeservicens verden som holdes hvert år i en europæisk by, programmet og ansøgningsformularen er tilgængelig på nettet.

The Customer Service Summit

En global sammenkomst der omhandler sektoren, som har alle verdens eksperter i kundeservice samlet i San Diego. Den officielle hjemmeside giver nødvendig information til deltagelse og at vide hvilke emner der dækkes samt en serie af andre brugbare værktøjer til at finde ud af mere om denne verden.

Gratis kurser om Kundeservice

Der er ingen mangel på gratis online kurser om kundeservice med brugbare teknikker og tips. 

Blandt det mest færdiggjorte kurser i dette tilfælde finder vi LinkedIn kurser med en lang serie af brugbare lektioner dedikeret til specifikke emner og situationer eller disse af MOOC’er.

Andre gode ressourcer kan findes på sider som edX og Coursera der indsamler gratis kurser fra universiteter eller institutioner af samme rangering. 

At søge i disse siders kataloger kan hjælpe dig med at finde lektioner om kundeservice værktøjer der bruges til at forbedre det som chatrobotter. Lige nu, har edX et bedre katalog i kundeservice sektoren.