Effektive Ideer til Kundeservice i Banker

Dem som ofte har brug for at kontakte en bank eller et kreditinstitut for at lave ting der ikke nødvendigvis kan laves online, skal finde et velkommende og komfortabelt miljø der viser kunden en positivt og proaktiv attitude mod kunden.

Konkurrence er også spredt i bankverdenen og du skal altid kunne give dine kunder noget mere for at holde dem og finde nye til at gro i fremtiden.

Kundernes berøringspunkter

Indeni banken vil det derfor være godt at have nogle selvbetjenende informationsspots, der kan give kunderne al information om nye tilbud, lån, lån og tilgængeligheden af nye debet- og kreditkort. 

Takket være al interaktiviteten og klare besked, kan kunder nemt blive opdateret om nogle nyheder eller tilbud.

Disse informations punkter kunne blive en vindende ide til at mindske eller bedre håndtere linjerne og håndtere kunderne efter deres faktiske behov.

 At henvise kundeanmodninger til de mest relevante kontorer giver kunden den nødvendige service eller løsning hurtigere og mere effektivt.

Gør ventetiden sjov

Ventefasen kan altid være lidt kedelig, og det er derfor en grundlæggende opgave for banken at gøre dette tidsrum så behageligt som muligt.

Først og fremmest er det godt at kunden har et sted at sidde, også fordi de kunder der besøger banken, har en tendens til at være ældre.

Ud over behagelige lænestole anbefales det at give kunderne hurtig og gratis trådløs internetforbindelse. 

Ventetiden kan også gøres meget mere behagelig med god kaffe, varm chokolade eller en dejlig te, som kunne dispenseres af en maskine placeret i et dedikeret rum.

En venlig mobilapp

En god mobilapp kan gøre det muligt for bankkunder at foretage de fleste af de transaktioner de har brug for, og kan gennemføre de tilgængelige tjenester på filialen. Kunder er i stigende grad vant til teknologi, så at give kunderne mulighed for at gøre alt, når som helst og hvor som helst, bør øge deres tilfredshed markant.