EMP Kundeservice – Alle detaljerne

Prøver du på at kontakte EMPs kundeservice? Her har vi lavet en liste over forskellige kanaler, som du kan bruge til at kontakte EMP: Hjemmesiden, kontaktcentret, deres sider på de sociale medier og så videre.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

EMP Kundeservice – Telefon

Kontakt EMPs kundeservice via telefon på: 97-18-22-88.

Åbningstider for kundeservice: Mandag-torsdag: 09: 00-16: 00
Fredag: 09: 00-14: 00.

EMP Kundeservice – Hjemmeside

For at finde generel information, ofte stillede spørgsmål, vidensbase eller selvbetjeningsmuligheder på emp-shop.dk: klik her.

EMP Kundeservice – E-mail

Kontakt EMPs kundeservice via e-mail: [email protected].

EMP Kundeservice – Chat

– Der findes ingen kundeservice via chat.

EMP Kundeservice – Facebook

EMPs officielle Facebook-side: Besøg.

EMP Kundeservice – Twitter-konto

Kunder kan kontakte EMP på virksomhedens Twitter-konto: Besøg.

EMP Kundeservice – Adresse

Postadresse til kundeservise hos EMP: EMP Danmark
Torvegade 30
7330 Brande.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.