Færdigheder hos en God Kundeservice Repræsentant


Kundeservice er en unik praksis, der kræver et bredt færdigheds sæt.

På denne liste vil du finde hovedfærdighederne og karakteristikker der kræves for de fleste gode kundeservice repræsentanter.

Kundefærdigheder

Når du arbejder med kunder, kan nogle karakteristikker hjælpe med at opnå bedre resultater:

1. Vær rolig: At kunne forblive rolig og tålmodig i enhver situation, selv mod kunder som er lidt mere specielle eller svære at gøre glade.

2. Lyt: Det at kunne lytte er også en kvalitet som kunderne sætter pris på. At forstå kundens behov, vil give den bedste løsning til et muligt problem eller en mulig konflikt.

3. Kreativitet og problemløsning: At kunne finde den rigtige løsning til hver kunde, kræver nogle gange kreativitet og en forståelse af motiver som driver folk.

Færdigheder indeni Organisationen

En god kundeservice repræsentant skal kunne demonstrere kommunikations færdigheder ikke kun med kunderne, men også i organisationen.

At være klar, selvsikker, en team player og venlig er nogle af de karakterer som er en god ansat har – specielt i kundeservice.

Andre Fundamentale Kundeservice Færdigheder

Det tager tid at blive en rigtig ekspert i et bestemt felt, og der er kundeservice heller ikke anderledes. 

Observer altid hvordan erfarne kollegaer gør, led efter gode mentorer, og prøv forskellige strategier og teknikker for at finde de rigtige til dig.

Læg mærke til kropssprog, samt verbale kommunikations færdigheder. At blive budt velkommen med et sikkert håndtryk kan helt sikkert være første skridt mod et optimalt forhold med din klient.

En anden ting du skal er at vide hvordan du holder det du lover – til kunder, kollegaer og ledere Og til sidst – prøv at være behjælpelig for nye uerfarne kundeservice repræsentanter – at lære en færdighed fra sig kan også hjælpe læreren med at forbedre sig, og ud over alt – er det almindelig menneskelig sødhed.