Flybillet Kundeservice

Her vises alle detaljer til at kontakte kundeservice hos Flybillet. Kontaktoplysninger kan omfatte – telefonnumre, hjemmeside, email, facebook-side, twitter-konto, chat, postadresse og mere.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om Flybillet

Flybillet er en dansk hjemmeside, hvor kunder kan booke flyrejser, hoteller og udlejningsbiler. Derudover tilbyder hjemmesiden en række ekstra tjenester, såsom rejse- og bagageforsikring og beskyttelse for afbestilling.

Flybillet tilbyder i skrivende stund at booke rejser hos over 650 flyselskaber, hvilket gør det muligt for platformen at dække mange forskellige destinationer. Derudover har platformen også partnerskab med 300.000 hoteller, feriehuse og billeje.

Flybillet er en del af Etraveli Group, som har betjent 14 millioner kunder og tilbyder rejser til 77 forskellige lande. Flybillet har ca. 1000 ansatte og IATA-certificerede rejseagenter. Deres support er åben hele døgnet rundt.

Flybillet Kundeservice – Telefonnummer

Driftstiden for callcenteret hos Flybillet er: +45-3246-3040.

Flybillet callcenters åbningstider: Ugedag: 09: 00-16: 00.

Flybillet Kundeservice – Hjemmeside

Tjek de forskellige kundeservicemuligheder på flybillet.dk: Klik her.

Flybillet Kundeservice – E-mail

– Der findes ingen kundeservice via email.

Flybillet Kundeservice – Chat

– Ingen kundeservicechat.

Flybillet Kundeservice – Facebook

– Ingen muligheder for kundeservice på virksomhedens Facebook-side.

Flybillet Kundeservice – Twitter

– Ingen muligheder for kundeservice på virksomhedens Twitter-konto.

Flybillet Kundeservice – Postadresse

Postadressen på Flybillets kundeservice eller hovedkontoret: Postboks 3004, 7007 Fredericia, Danmark.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.