Google News Kundeservice

Vi har her lavet en liste over måder at kontakte Google News på. Google News kundeservice er tilgængelig via forskellige kanaler og platforme.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Google News Kundeservice – Telefonnummer

– Ingen telefonnumre til kundeservice er blevet oplyst.

Google News Kundeservice – Hjemmeside

For at finde generel information, ofte stillede spørgsmål, vidensbase eller selvbetjeningsmuligheder på news.google.com: klik her.

Google News Kundeservice – E-mail

– Virksomheden tilbyder ikke kundeservice via e-mail.

Google News Kundeservice – Chat

– Virksomheden tilbyder ikke kundeservice via chat.

Google News Kundeservice – Facebook

Kundeservice på Google News officielle Facebook-side: Klik her.

Google News Kundeservice – twitter

Google News tilbyder kundeservice via deres twitter-konto: klik her.

Google News Kundeservice – Adresse

Kunder kan kontakte Google News kundeservice via posten: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.