Google Play Kundeservice – Alle detaljerne

Alle detaljer om hvordan du kan kontakte Google Play. Google Plays kundeservice er tilgængelige på forskellige servicekanaler, herunder: Telefon, chat, e-mail, Facebook og Twitter.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om Google Play

Google Play kaldes også for Google Play Store, og er en digital platform der drives og ejes af Google. Det fungerer på samme via som Apples Appstore, men findes på Android-operativsystemer og Chrome OS.

Brugere af disse systemer kan downloade apps fra platformen, såvel som forskellige slags digitale medier, der bl.a. tæller musik, bøger, film og TV.

Google Play blev lanceret tilbage i 2012. På hjemmesiden og i butikken finder man en oversigt over hvilke medier, der er tilgængelige. Brugere kan se de mest populære spil og forudbestille medier. Derudover kan man også bedømme spil, apps, og lignende.

Google Play Kundeservice – Telefon

– Virksomheden tilbyder ikke kundeservice via telefonen.

Google Play Kundeservice – Hjemmeside

Besøg hjemmesiden play.google.com for flere forskellige muligheder for kundeservice: Klik her.

Google Play Kundeservice – E-mail

– Ingen e-mailadresse til kundeservice er blevet oplyst.

Google Play Kundeservice – Chat

– Der findes ingen kundeservice via chat.

Google Play Kundeservice – Facebook

Kundeservice på Google Plays officielle Facebook-side: Klik her.

Google Play Kundeservice – Twitter

Kunder kan kontakte Google Play på virksomhedens Twitter-konto: Klik her.

Google Play Kundeservice – Adresse

Kunder kan kontakte Google Plays kundeservice via posten: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.