Hostelworld Kundeservice

De bedste måder at kontakte Hostelworld på. De hurtigste og mest effektive måder at komme i kontakt med Hostelworld kundeservice på: Telefon, selvbetjening, chat, e-mail, Facebook, Twitter og meget mere.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Hostelworld Kundeservice – Telefon

Kontakt Hostelworlds kundeservice via telefon på: +353-1-524-5800.

Åbningstider for kundeservice: Ikke offentliggjort.

Hostelworld Kundeservice – Hjemmeside

For at finde generel information, ofte stillede spørgsmål, vidensbase eller selvbetjeningsmuligheder på hostelworld.com: klik her.

Hostelworld Kundeservice – Email

E-mailadressen på Hostelworlds kundeservice er: [email protected].

Hostelworld Kundeservice – Chat

– Virksomheden tilbyder ikke kundeservice via chat.

Hostelworld Kundeservice – Facebook

Hostelworlds officielle Facebook-side: Besøg.

Hostelworld Kundeservice – twitter

Hostelworld tilbyder kundeservice via deres twitter-konto: klik her.

Hostelworld Kundeservice – Adresse

Postadressen på Hostelworlds kundeservice/hovedkontor er: Hostelworld.com Limited, One Central Park, Leopardstown, Dublin 18, Ireland.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.