Hotels.com Kundeservice

Her vises alle detaljer til at kontakte kundeservice hos Hotels.com. Kontaktoplysninger kan omfatte – telefonnumre, hjemmeside, email, facebook-side, twitter-konto, chat, postadresse og mere.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om Hotels.com

Hotels er en større, global udbyder med base i Texas, USA, som har en platform der gør det muligt at booke hotelværelser på Hotels’ netværk af egne hjemmesider.

Hotels.com tilbyder deres kunder mange hundrede tusinder overnatningssteder og har et af de største udvalg online. Platformen dækker både uafhængige hoteller og større hotelkæder. På platformen kan kunder læse om hotellernes priser, faciliteter og services, samt tilgængelighed samlet.

Hotels.com er en del af Expedia Group. Kunder kan blive en del af Hotels.com’s medlemsprogram, hvor der kan indsamles stempler for at opnå gratis overnatninger, ekstra besparelser, mm. Derudover har platformen også en sektion med VIP-access overnatningssteder.

Hotels.com Kundeservice – Telefon

Telefonnummer på Hotels.com kundeservice: 38-487-784.

Åbningstider for kundeservice: Ikke offentliggjort.

Hotels.com Kundeservice – Hjemmeside

Tjek de forskellige kundeservicemuligheder på Hotels.com: Klik her.

Hotels.com Kundeservice – E-mailadresse

– Ingen kundeservice tilgængelig via e-mail.

Hotels.com Kundeservice – Online Chat

– Ingen chatmulighed til kundeservice.

Hotels.com Kundeservice – Facebook

– Ingen muligheder for kundeservice på virksomhedens Facebook-side.

Hotels.com Kundeservice – Twitter-konto

Hotels.coms officielle Twitter-konto: Besøg.

Hotels.com Kundeservice – Postadresse

Postadressen på Hotels.coms kundeservice er: 10440 North Central Expressway, Suite 400, Dallas TX, 75231, USA.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.