Hvordan Får Jeg en Refundering fra Upwork?

Upwork er en fantastisk tjeneste til at forbinde freelancere, uafhængige professionelle og bureauer, i et bredt udvalg af felter fra skrivning til salg & markedsføring.

Desværre modtager du nogle gange ikke den standard du forventede. Ligegyldigt hvor meget arbejde der er, om det er et komplekst projekt; en langsigtet kontrakt; eller en kort engangsydelse, har du ret til at bede om at få pengene tilbage.

Med Upwork kan du bede om en refundering enten direkte fra freelanceren eller bureauet, eller gennem Upwork indenfor 180 dage fra betalingen.

Ting du bør Overveje

Før du beder om en refundering, så tjek følgende:

 • Hvis du skal have refunderet penge fra en tidligere betinget fastpriskontrakt, så skal du følge en anden proces end den vi forklarer her.
 • For problemer med en timebaseret kontrakt, skal en strid indsendes.
 • For problemer med tidsregistrering, så prøv at kontakt freelanceren eller bureauet før du lukker en kontrakt.

Hvordan du Beder om en Refundering

Fra en Freelancer

 1. Gå til Jobs, så til Mit Job. Vælg titlen af kontrakten du vil have refunderet.
 2. Klik på de tre prikker i indstillinger menuen, og vælg ‘Bed om en Refundering’ i dropdown boksen.
 3. Vælg om du vil have det hele eller dele af beløbet refunderet. Så giv en besked der beskriver grunden til forespørgslen. Vælg til sidst ‘Send Forespørgsel’.

Fra et Bureau

Alle refunderings forespørgsler til bureauer skal ske gennem kundeservice. Klik her for at sende en forespørgsel.

Få Refunderet en Lukket Kontrakt

Efter du har sendt en refunderings forespørgsel, kan en kontrakt stadig lukkes. Men du har stadig kun 14 dage til at give feedback. Hvis du giver feedback, kan freelanceren eller bureauet slå feedback ændringer til, hvis du senere vil ændre hvad du skrev.

En freelancer eller et bureau kan vælge om de vil give en fuld refundering, en delvis refundering eller slet ingen refundering. De kan igangsætte refunderinger gennem Upwork på enhver kontrakt, lige meget om den er aktiv eller afsluttet, så længe refunderingen er:

 • Indenfor 180 dage fra betalingen
 • Mindre end indtjeningen på kontrakten
 • Kan betales fra de tilgængelige penge

Refunderings Afslag

Efter en forespørgsel kan en freelancer eller et bureau stadig afslå forespørgslen, eller du modtager måske ikke mere kommunikation. I det tilfælde kan du oprette en strid gennem Tviste Centeret.

Alle stride skal udfyldes inden fredag efter lukningen af betalingens ugen. For en faktura modtaget på mandag, en strid skal sendes inden midnat om fredagen. Derfor er det kun den nuværende faktura der kan strides, og ikke tidligere faktura.

Refundering af Penge

Efter en succesfuld refundering, vil pengene blive tilføjet til din konto automatisk.

 • Det kan tage fra 3-5 hverdage før pengene er tilgængelige.
 • Hold øje med penge gennem Rapporter > Transaktionshistorik.

Refundering som reducerer en freelancers eller et bureaus indtjening til $1 eller mindre på en kontrakt, vil blive fjernet fra begge parters arbejdshistorik, og enhver feedback vil blive fjernet indenfor 12 timer.