Hvordan Kontakter jeg Zooms Kundeservice?

Zoom er blevet mere og mere populær gennem 2020, med mange der bruger tjenesten til arbejde, eller når de skal snakke med venner og familie.

Mens tjenesten er meget brugbar, er det essentielt at vide hvordan man kontakter Zooms kundeservice, da flere og flere er afhængige af Zoom til at kommunikere. De vil kunne løse tekniske problemer og fikse andre problemer så hurtigt som muligt.

Zoom Hjælpecenter

Zoom kører al sin kundeservice gennem Zoom Hjælpecenter. Hvis du har nogle problemer, bør det være det første sted du tjekker. Fra der vil du kunne finde vej gennem de relevante sektioner. For forespørgsler og spørgsmål angående Zooms funktioner så brug ‘QuickStart Vejledningerne.

I hver sektion er der mange svar på Ofte Stillede Spørgsmål (FAQs) til ejere og administratorer, samt brugere. Ydermere er der en liste over de 20 bedste Zoom ressourcer, som inkluderer video vejledninger og daglige udgivelsesnoter.

Support Emner

Gennem Zoom Hjælpecenter, vil du kunne vælge blandt flere forskellige emner. Det inkluderer hvordan du starter, møder og webinarer, hvordan du sender beskeder og meget mere.

Indenfor hver af disse support emner er der mange forskellige instruktions materialer der forklarer hvordan du løser ethvert problem med Zoom.

Kontakt Zooms Kundeservice

Hvis Hjælpecenteret ikke har svaret på dine spørgsmål, gennem FAQen og Support Emnerne, så skal du kontakte Zooms tekniske support team. I bunden af Zooms Hjælpecenters hovedside, under Yderligere Ressourcer, så klik på ‘Kontakt Support’.

Tilgængeligheden af support du kan få afhænger af din kontos niveau. For gratis brugere og enhver slutbruger, er det kun de online ressourcer der er tilgængelige. Hvorimod ejere og administratorer af Zoom Pro kan lave support beskeder gennem den online indsendelses tjeneste.

Men for ejere og administratorer af Virksomheder, Uddannelser, Enterprise eller API, vil kunne kontakte supporten gennem følgende muligheder:

Prioritets Niveauer

Zoom tilbyder support 24/7, det inkluderer ferier. Men support beskeder vil blive klassificeret gennem de fire prioritets niveauer:

  • Prioritet 1: Presserende – Tjenesten er nede, og der er ingen løsning.
  • Prioritet 2: Høj – Tjenesten er ramt.
  • Prioritet 3: Normal – Tjenesten har generelle problemer med en funktion(er).
  • Prioritet 4: Lav – Hvis en bruger kræver information eller hjælp med tjenesten muligheder, uden nogen indflydelse på virksomheds operationer.

Til ejere og administratorer af Pro, Virksomhed, Uddannelse, Enterprise og API planer, kan forvente at modtage svar efter følgende tider:

  • Prioritet 1: Presserende– 1 timer
  • Prioritet 2: Høj – 4 timer
  • Prioritet 3: Normal – 24 timer
  • Prioritet 4: Lav – 24 timer