Kreativ Kundeservice Ideer til Hotelledere


Kundeservice har altid været i centrum i hotel ledelsen, og i dag er det blevet en eksperts spil.

Hotel ledere har prøvet at forudsige kundens behov og konkurrere med høje standarder fra hele bestyrelsen – fra store hotelkæder til private Airbnb.

Så hvordan skaber du en uforglemmelig oplevelse for dine gæster? VI har samlet et par kreative ideer her som måske kan hjælpe dig med at opnå din opgave.

Familier med unge børn

Når gæster besøger med små børn, så prøv at gør deres ophold lidt nemmere og mere komfortabelt. 

Forældre vil normalt sætte pris på en høj stol i spiserummet med noget legetøj der kan distrahere børnene mens de voksne nyder deres frokost eller aftensmad.

For ældre børn kan du tilbyde en bred vifte af spil der vil fange deres opmærksomhed, forbered farveprint eller andre attraktioner for at give mor og far en pause. 

Endnu en fantastisk ide er at have et legehjørne i frit syn, så de altid kan ses af de voksne, selv når de nyder en cocktail i baren.

Rejsende med kæledyr

Mere og mere ofte har vi folk som vil bruge deres ferie sammen med deres firbenede venner. 

Tanken om at efterlade dem alene hjemme afslapper dem ikke og derfor er det blevet en prioritet at tage dem med. 

Lige præcis derfor skal vi være klar til ikke kun at tilfredsstille gæsterne men også deres dyrebare pels!

Det vil derfor være en god praksis altid at have skåle til vand i hjørnet af gårdhaven eller endda udenfor hotellet og et ”afslapnings” område med komfortable sofaer hvor hundene kan ligge i noget tid. 

En dejlig tanke ville også være at finde en snack som dyrene kan lide frem når gæsterne ankommer eller sågar en gratis pakke af dens favorit mad.

Bryllupsrejsende par

En af de uforglemmelige tidspunkter i ethvert ungt par er bryllupsrejsen. 

Det øger nogle forventningerne en del og hotel ejere skal lægge specielt mærke til detaljerne.

At lægge ekstra mærke til parrets behov og endda forkæle dem lidt, vil sikre et par af fremtidige kunder som vil komme tilbage for at genopleve de magiske tidspunkter igen og igen.

For at sikre sig at det er noget helt specielt, så kan du finde dem en gaveboks med en kupon på wellness, sammen med et par lækre chokolader. Du kunne også få dem til at finde en lille flaske champagne på sengebordet med to champagneglas for at lave en af de mange toast der vil ske igennem deres liv.