McAfee Kundeservice

Alle detaljer om hvordan du kan kontakte McAfee. McAfees kundeservice er tilgængelige på forskellige servicekanaler, herunder: Telefon, chat, e-mail, Facebook og Twitter.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om McAfee

McAfee er en af de største virksomheder indenfor online beskyttelse mod virus og malware. McAfee tilbyder en række softwareløsninger, som konstant udvikles for at følge med kundernes behov og nye trusler.

McAfee tilbyder både professionelle løsninger og beskyttelse for f.eks. familier og private. Virksomheden er baseret i USA men tilbyder sine produkter på en række internationale markeder.

McAfees produkter dækker over antivirus, forældrekontrol, malware, firewall og VPN. Selskabet tilbyder to centrale produkter ved navn Total Protection og WebAdvisor. Disse kan købes på abonnement, hvor man kan vælge mellem det antal enheder man skal bruge, fra 1 person til 10.

McAfee Kundeservice – Telefon

Kontaktnummer til McAfees kundeservice: +1-866-622-3911.

Telefonsupportens åbningstider: Ikke offentliggjort.

McAfee Kundeservice – Hjemmeside

Besøg siden mcafee.com – videnscenter, FAQ, kontaktformular og selvbetjeningsmuligheder: Besøg.

McAfee Kundeservice – Email

– Ingen e-mail til kundeservice er blevet oplyst.

McAfee Kundeservice – Online Chat

– Ingen kundeservice tilgængelig via chat.

McAfee Kundeservice – Facebook

Kunder kan kontakte McAfee på virksomhedens officielle Facebook-side: Klik her.

McAfee Kundeservice – Twitter

Kunder kan kontakte McAfee på virksomhedens Twitter-konto: Klik her.

McAfee Kundeservice – Postadresse

Postadressen på McAfee kundeservice eller hovedkontor: 6220 America Center Drive, San Jose, CA 95002 USA.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.