Metoder til at Forbedre Kundeoplevelsen i Rejseselskaber


For at forbedre kundeoplevelsen i et rejseselskab, er det godt at have tre fundamentale koncepter i hovedet: personalisering, digitalisering og pleje af eftersalgsservice.

I de næste paragrafer analyserer vi hver af disse aspekter i detaljer, for at kunne forstå hvordan du kan påvirke kundeoplevelsen, specifikt i rejsesektoren.

Kundeoplevelses Personalisering

Personalisering er en af de mange discipliner i processen af at skabe en bedre kundeoplevelse i et rejseselskab, og det kan opnås på forskellige måder:

For eksempel – en dedikeret operatør kan give kunden personlig hjælp hele vejen fra planlægnings fasen til dagene efter hjemkomsten.

Udover det er det muligt at inkludere unikke oplevelser der reflekterer kundes smag og give kunden en eksklusiv følelse i standard rejsepakker.

Digitalisering af rejseselskabet

I de senere år, har rejsesektoren gennemgået en hurtig digitaliserings proces, men mange rejseselskaber er forblevet en af de sidste bastioner af vis-a-vis forhold med kunden.

På trods af det, for at forbedre kunde oplevelsen er det vigtigt at kombinere dette uerstattelige aspekt af menneske kontakt med en vis grad af digitalisering.

En succesfuld digitaliserings proces kan gøre horisonten bredere i rejseselskabet og tilbyde kunden muligheden for at komme i kontakt med og opdage dets tilbud på flere måder.

Konceptet om rejseselskabers digitalisering skal baseres på en multikanal fremgangsmåde.

Kunstig Intelligens vs. Uformalitet

Man kan ikke undgå at nævne chatbotsne der er spredt i den seneste tid, når man taler om digitalisering af kundeoplevelse.

Den kunstige intelligens der driver chatbots gås ind for af dem som påstår det er meget mere effektivt end almindelig kundeservice og at det giver fordele i form af besvarelseshastighed.

På den anden side, en anden strøm af tanker modsætter chatbots, ser dem som upersonlige og basiske værktøjer der ikke kan forstå kundens virkelige behov og ikke kan løse mere komplekse problemer.

I ethvert tilfælde er det essentielt at give et unikt præg på rejseselskabets service og gøre det så tæt som muligst på din ide af kunde forhold.

Vigtigheden af eftersalg

Når rejsepakken er blevet solgt, er rejseselskabets arbejde slet ikek færdigt – du skal håndtere eftersalgsservicen.

At ringe til en kunde et par dage efter kunden er kommet hjem kundens tur er en ting der får dig til at føle hvor vigtig ens oplevelse er.

I et eftersalgs opkald anbefales det at bede om feedback og forslag til at forbedre selskabets service. Det er en fantastisk måde at forbedre dit selskabs image på og vedholde kunden på den lange bane.