MINIX Kundeservice

De bedste måder at kontakte MINIX på. De hurtigste og mest effektive måder at komme i kontakt med MINIX kundeservice på: Telefon, selvbetjening, chat, e-mail, Facebook, Twitter og meget mere.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

MINIX Kundeservice – Telefon

Telefonnummer til MINIX kundeservice: +852-3175-5678.

Åbningstider for kundeservice: Mandag-fredag: 09: 30-20: 00
Lørdag-søndag: 09: 30-18: 00.

MINIX Kundeservice – Hjemmeside

For at finde generel information, ofte stillede spørgsmål, vidensbase eller selvbetjeningsmuligheder på minix.com.hk: klik her.

MINIX Kundeservice – E-mail

Kunder kan kontakte MINIX kundeservice på: [email protected].

MINIX Kundeservice – Online Chat

– Ingen kundeservice tilgængelig via chat.

MINIX Kundeservice – Facebook

MINIX officielle Facebook-side: Besøg.

MINIX Kundeservice – twitter

– Der findes ingen kundeservice via virksomhedens twitter-konto.

MINIX Kundeservice – Adresse

Postadressen på MINIX kundeservice/hovedkontor er: MINIX Technology Limited, Unit 01, 15/F, Chevalier Commercial Center, No.8 Wang Hoi Road, Hong Kong.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.