Kontaktoplysninger for SHEINs Kundeservice

Alle detaljer om hvordan du kan kontakte SHEIN. SHEINs kundeservice er tilgængelige på forskellige servicekanaler, herunder: Telefon, chat, e-mail, Facebook og Twitter.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om SHEIN

Shein er en online kinesisk forhandler af fast fashion. Firmaet er især kendt for hurtigt at lancere nye produkter og kollektioner samt de lave priser, som tøjet sælges for.

Shein opkøbte Romwe i 2014 og etablerede sig dermed for alvor på det internationale marked. Virksomheden sælger til over 195 lande og sit tøj produceret i Guangzhou i Kina.

Shein har omkring 10.000 ansatte verden over og udvikler konstant nye produkter via sin digitale forsyningskæde. Udover hjemmesiden, kan kunder også handle via Sheins app. Shein samarbejder også med en række influencere og har et affiliateprogram.

SHEIN Kundeservice – Telefon

– Ingen telefonnumre til kundeservice er blevet oplyst.

SHEIN Kundeservice – Hjemmeside

For kundeservice- og selvbetjeningsmuligheder på hjemmesiden SHEIN.com: Klik her.

SHEIN Kundeservice – E-mailadresse

– Ingen kundeservice tilgængelig via e-mail.

SHEIN Kundeservice – Chat

– Virksomheden tilbyder ikke kundeservice via chat.

SHEIN Kundeservice – Facebook-side

Kunder kan kontakte SHEIN på virksomhedens Facebook-side: Besøg side.

SHEIN Kundeservice – twitter

Kundeservice på SHEINs officielle Twitter-konto: Klik her.

SHEIN Kundeservice – Adresse

Postadressen på SHEINs kundeservice/hovedkontor er: Unit 212 Screenworks Highbury Grove, Highbury East, London, England, N5 2EF, United Kingdom.

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.