Kontaktoplysninger for Skyscanners Kundeservice

Vi har her lavet en liste over de bedste måder at kontakte Skyscanners kundeservice på. Kontaktkanalerne for Skyscanner inkluderer telefon, hjemmesiden, e-mail, konti på de sociale medier og meget mere.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Skyscanner Kundeservice – Telefonnummer

– Ingen telefonnumre til kundeservice er blevet oplyst.

Skyscanner Kundeservice – Hjemmeside

Tjek de forskellige kundeservicemuligheder på Skyscanner.dk: Klik her.

Skyscanner Kundeservice – E-mail

– Der findes ingen kundeservice via email.

Skyscanner Kundeservice – Chat

– Der findes ingen kundeservice via chat.

Skyscanner Kundeservice – Facebook-side

Kunder kan kontakte Skyscanner på virksomhedens Facebook-side: Besøg side.

Skyscanner Kundeservice – twitter

Kundeservice på Skyscanners officielle Twitter-konto: Klik her.

Skyscanner Kundeservice – Postadresse

Postadressen på Skyscanner kundeservice eller hovedkontor: Floor 6, The Avenue, 1 Bedford Avenue, London, Storbritannien, WC1B 3AU, United Kingdom.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.