Spotify Kundeservice – Hvordan kontakter man dem?

Find alle de forskellige måder at kontakte Spotify på her. Kontakt Spotifys kundeservice via din foretrukne kanal: Telefon, hjemmesiden, e-mail eller de sociale medier.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om Spotify

Spotify er en af de mest udbredte tjenester til streaming af musik, podcasts og andre lydtjenester fra forskellige musikselskaber og mediefirmaer, samt brugernes egne uploads. Virksomheden blev startet i 2006 i Sverige og har i skrivende stund over 422 millioner aktive brugere.

Spotify huser flere millioner sange og podcastepisoder, og har forskellige playlister der både laves af virksomheden, kendisser og kunstnere, samt af brugerne selv. Det er også muligt at følge andre brugere inde på siden.

Spotify kan benyttes gratis med begrænset funktionalitet og reklamer med jævne mellemrum. Spotify kan tilgås via browser men har også apps til mobil og computer.

Spotify Kundeservice – Telefonnummer

– Ingen kundeservice tilgængelig via telefon.

Spotify Kundeservice – Hjemmeside

Kundeservice, kontaktformularer, FAQ og selvbetjeningsmuligheder på hjemmesiden spotify.com: Besøg siden.

Spotify Kundeservice – E-mail

Kontakt Spotifys kundeservice via e-mail: [email protected].

Spotify Kundeservice – Chat

Kontakt Spotifys kundeservice via online chat: Klik her.

Spotify Kundeservice – Facebook-side

Kunder kan kontakte Spotify på virksomhedens Facebook-side: Besøg side.

Spotify Kundeservice – twitter

Kundeservice på Spotifys officielle Twitter-konto: Klik her.

Spotify Kundeservice – Adresse

Kunder kan kontakte Spotifys kundeservice via posten: Regeringsgatan 19, SE-111 53 Stockholm, Sweden.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.