TikTok Kundeservice – Hvordan kontakter man dem?

De bedste måder at kontakte TikTok på. De hurtigste og mest effektive måder at komme i kontakt med TikTok kundeservice på: Telefon, selvbetjening, chat, e-mail, Facebook, Twitter og meget mere.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om TikTok

TikTok er et nyere socialt media, der opstod efter en fusion mellem de kinesiske tjenester ByteDance og Musical.ly i 2018, hvorefter mediet blev tilgængeligt i hele verden.

Siden lanceringen, har TikTok hurtigt vokset i brugerantal og indhold. I 2020 nåede TikTok op på over 2 milliarder downloads og var dermed et af de hurtigst voksende brands samme år. TikToks primære fokus er korte videoer, hvor brugere kan uploade indhold med forskellige sange, effekter og filtre.

TikTok har kontorer på tværs af kloden og tilbyder annoncering til virksomheder mellem videoerne. TikToks indhold er baseret på en algoritme, hvor brugere får vist videoer, som algoritmen har beregnet passer på det indhold, brugeren tidligere har interageret med.

TikTok Kundeservice – Telefon

– Virksomheden tilbyder ikke kundeservice via telefonen.

TikTok Kundeservice – Hjemmeside

Kundeservicemuligheder, videnscenter, FAQ, selvbetjening og kontaktformularer på hjemmesiden tiktok.com: Besøg.

TikTok Kundeservice – E-mail

Kontakt TikToks kundeservice via e-mail: [email protected].

TikTok Kundeservice – Online Chat

– Ingen kundeservice tilgængelig via chat.

TikTok Kundeservice – Facebook

TikToks officielle Facebook-side: Besøg.

TikTok Kundeservice – Twitter-konto

TikToks officielle Twitter-konto: Besøg.

TikTok Kundeservice – Adresse

Kunder kan kontakte TikToks kundeservice via posten: 10010 Venice Blvd #301, Culver City (HQ), CA, USA.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.