Traveloka Kundeservice – Alle detaljerne

Vi har her lavet en liste over måder at kontakte Traveloka på. Travelokas kundeservice er tilgængelig via forskellige kanaler og platforme.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Traveloka Kundeservice – Telefonnummer

Telefonnummeret på Travelokas kundeservice er: +44-203-1399-021.

Åbningstider: Ikke offentliggjort.

Traveloka Kundeservice – Hjemmeside

For at finde generel information, ofte stillede spørgsmål, vidensbase eller selvbetjeningsmuligheder på Traveloka.com: klik her.

Traveloka Kundeservice – E-mail

Kontakt Travelokas kundeservice via e-mail: [email protected].

Traveloka Kundeservice – Chat

– Ingen kundeservicechat.

Traveloka Kundeservice – Facebook

Travelokas officielle Facebook-side: Besøg.

Traveloka Kundeservice – Twitter-konto

Travelokas officielle Twitter-konto: Besøg.

Traveloka Kundeservice – Adresse

Postadresse til kundeservise hos Traveloka: Grand Slipi Tower, 39th floor, Jl. S. Parman, Kav. 22-24, Jakarta, Indonesia.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.