Wish-kundeservice – hvordan kontakter jeg dem?

Du kan kontakte Wish på deres officielle hjemmeside her. Wish tilbyder desværre ikke kundeservice på dansk, men du kan benytte dig af deres engelske kundeservice. Find nyttige svar ved at benytte dig af deres hjælpecenter her

Kan jeg kontakte Wish via email?

Ja, du kan sende dem en email via deres email-adresse her.

Kan jeg ringe til Wish?

Ja, du kan ringe til Wish via telefonnummeret 1-800-266-0172.

Kan jeg kontakte dem via deres sociale medier?

Ja, her er listen over Wish’ sociale profiler:

På deres OSS/FAQ-side kan du finde nogle nyttige links på engelsk:

Jeg vil gerne sælge på Wish – hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du ønsker at sælge dine produkter på Wish, kan du finde information omkring det her.

Sørg altid for at læse deres brugerbetingelser, inden du benytter dig af deres service. Det kan du gøre lige her.

Er der ellers andre måder, hvorpå jeg kan komme i kontakt med Wish?

Ja, ud over at kontakte dem via ovenstående links, kan du også kontakte dem via deres app som du kan downloade her. Faktisk så foreslår Wish, at du kontakter deres kundeservice direkte via app’en, da de er mere effektive og hurtigere på tasterne derinde.