Wizz Air Kundeservice – Alle detaljerne

Prøver du på at kontakte Wizz Airs kundeservice? Her har vi lavet en liste over forskellige kanaler, som du kan bruge til at kontakte Wizz Air: Hjemmesiden, kontaktcentret, deres sider på de sociale medier og så videre.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Wizz Air Kundeservice – Telefon

Telefonnummer på Wizz Air kundeservice: 90-11-11-14.

Åbningstider for kundeservice: 24/7.

Wizz Air Kundeservice – Hjemmeside

Besøg hjemmesiden WizzAir.com for flere forskellige muligheder for kundeservice: Klik her.

Wizz Air Kundeservice – Email

– Der findes ingen kundeservice via email.

Wizz Air Kundeservice – Online Chat

– Ingen kundeservice tilgængelig via chat.

Wizz Air Kundeservice – Facebook

Kundeservice på Wizz Airs officielle Facebook-side: Klik her.

Wizz Air Kundeservice – Twitter-konto

Wizz Airs officielle Twitter-konto: Besøg.

Wizz Air Kundeservice – Postadresse

Postadressen på Wizz Airs kundeservice er: Wizz Air Hungary Ltd., Laurus Offices, Kőér street 2/A, Building B, II-V.,‎ H-1103 Budapest..

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.