Hvordan Får Jeg En Refundering fra Fiverr?

Fiverr er en fantastisk tjeneste der forbinder dig med sælgere i hele verden, hver tilbyder deres talenter og tjenester til en overkommelig pris.

Men som med alle markedspladser, giver nogle sælgere kundeservice eller arbejde der er under standard. Hvis det er tilfældet, vil du måske have en refundering.

Løsningscenter

Løsningscenteret er hvor alle problemer mellem købere og sælgere bliver løst. Du kan tilgå Løsningscenteret ved at klikke på den blå boks hvor der står ‘Besøg Løsningscenteret’, på højre side af ordre siden.

Du kan også tilgå Løsningscenteret ved at klikke på de tre prikker i højre hjørne oppe i toppen af en ordre, og så vælge ‘Løs et problem’ fra den dropdown der kommer op.

Annullering af en Ordre

Derfra vil du skulle annullere ordren. For at gøre det, skal du vælge ‘Spørg sælgeren om at annullere denne ordre’ i Løsningscenteret. Men du skal også kunne give en god grund til at annullere ordren, sådan en grund kan være men er ikke begrænset til:

  • Arbejdets kvalitet var langt under det der blev reklameret med i sælgerens portefølje.
  • Sælgeren er ekstrem uhøflig eller aggressiv.
  • Sælgeren svarer ikke. (Bemærk: Hvis sælgeren ikke svarer inden for to dage, så kan ordren annulleres uden sælgerens bekræftelse.)

Når du har bedt om at få den annulleret, skal sælgeren give en opdatering indenfor to dage, ellers bliver ordren automatisk annulleret.

Modtagelse af Refundering

Efter en ordre er blevet annulleret, vil du modtage en fuld refundering, det inkludere gebyret. Refundering vil blive givet til din Fiverr konto. Men hvis du vil have pengene tilbage til enten PayPal eller et kreditkort, så kan du bede om en refundering fra Fiverr.

For at gøre du skal du ‘Indsende en Forespørgsel’. På skærmen vil du se to bokse, i den første (Hvad kan vi hjælpe dig med?), vælg ‘Betaling’. I den anden (Hvilken slags betalingsproblemer oplever du?), vælg ‘Bed om en refundering for en annulleret ordre’.

En sidste boks vil komme frem med tre muligheder:

  • Jeg vil have en refundering fra en annulleret ordre.
  • Refundering jeg fik var ikke den fulde.
  • Min refundering er forsinket.

Du vil så kunne skrive en kort besked angående annulleringen af ordren, og vedhæfte beviser hvis det kræves. Vælg til sidst ‘Indsend Forespørgsel’.

Men bemærk at hvis du har accepteret en ordre fra en køber, så kan du ikke efterfølgende annullere ordren. At acceptere en ordre er en bekræftelse på at det der blev lavet møder de krav du satte, enten delvist eller fuldstændigt.

Kundeservice vil håndtere forespørgsler indenfor 24-48 timer, alt efter antallet af forespørgsler.