Kontaktoplysninger for Garmins Kundeservice

Prøver du på at kontakte Garmins kundeservice? Her har vi lavet en liste over forskellige kanaler, som du kan bruge til at kontakte Garmin: Hjemmesiden, kontaktcentret, deres sider på de sociale medier og så videre.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om Garmin

Garmin er et multinationalt teknologiselskab, som har base i Schweiz. Det blev grundlagt i 1989 og har specialiseret sig i GPS-teknologi til forskellige formål. Dette gælder bl.a. til biler, flyvning, udendørs- og sportsaktiviteter.

Garmin har også et særligt fokus på teknologi, der bæres af brugeren. Dette gælder f.eks. deres ure, som kan måle en lang række parametre og bruges til navigation. Garmin har 19.000 ansatte på 80 kontorer rundt i verden.

På hjemmesiden kan kunder finde et overblik over alle Garmins ure til mænd og kvinder, som spænder over en lang række aktviteter. Det er også muligt at købe kort.

Garmin Kundeservice – Telefon

Telefonnummer til Garmins kundeservice: +45-7071-6401.

Åbningstider for kundeservice: Dagligt: ​​09: 00-17: 00.

Andre telefonnumre:

HenventeMe frahandlere: +45-7071-6400

Garmin Kundeservice – Hjemmeside

Besøg siden Garmin.com – videnscenter, FAQ, kontaktformular og selvbetjeningsmuligheder: Besøg.

Garmin Kundeservice – Email

E-mailadressen på Garmins kundeservice er: [email protected].

Garmin Kundeservice – Chat

– Ingen kundeservicechat.

Garmin Kundeservice – Facebook

Kunder kan kontakte Garmin på virksomhedens officielle Facebook-side: Klik her.

Garmin Kundeservice – Twitter

Kunder kan kontakte Garmin på virksomhedens officielle Twitter-konto: Klik her.

Garmin Kundeservice – Adresse

Kunder kan kontakte Garmins kundeservice via posten: Hejrevang 19, 3450 Allerød, Danmark.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.