Hvordan kontakter jeg Silvans kundeservice?

Du kan komme i kontakt med Silvans kundeservice ved at klikke her.

Silvans kundeservice har åbent i hverdagene 9:00-17:00, og i weekenderne og helligdagene mellem 9:00-16:00. Hvis du kontakter dem via email, kan du forvente et svar efter to hverdage.

Du kan træffe Silvans kundeservice på følgende mail: [email protected] eller på følgende telefonnummer: 82 52 82 52. Deres kundeservice står altid til rådighed til at besvare dine spørgsmål, hvad enten det drejer sig om priser, leveringstider eller handelsbetingelser.

Jeg vil gerne reklamere over en vare, hvordan gør jeg det?

Hvis du har købt varen i en lokal butik, er det bedst at tage direkte derhen med din vare. Har du købt varen online, kan du kontakte Silvan via email-adressen [email protected]. Sørg for at have dit web-ordrenummer og en beskrivelse af din vare klar.

Jeg har brug for vejledning til gør-det-selv-projekter – hvor finder jeg information heromkring?

Silvan har en dedikeret side, hvor du kan få inspiration og vejledning til en masse hjemmeprojekter. Besøg deres gør-det-selv-hjemmeside her.

Hvordan finder jeg en Silvan-butik i nærheden af mig?

Det kan du gøre ved at besøge denne side. Her kan du i deres oversigt finde din nærmeste Silva.

Er der andre måder at kontakte dem på?

Ja, du kan følge Silvan på de sociale medier. Her er deres sociale links:

Hvor ligger Silvans hovedkontor?

Silvans hovedkontor befinder sig i Aarhus. Her er adressen på deres hovedkontor:

Silvan A/S
Edwin Rahrs Vej 88
8220 Brabrand

Hver opmærksom på, at hovedkontoret ikke kan svare på forespørgsler om varer, priser og lignende. Det er derfor bedst, at du henvender dig direkte til deres kundeservice.

Er der ellers andet, jeg bør vide om Silvan?

Hvis du ønsker at vide mere om Silvan som en organisation, kan du læse om deres vision, koncept og historie ved at klikke på dette lilnk her.