Hvordan Kontakter jeg Wix Direkte?

Gennem Wix har millioner af brugere skabt betagende hjemmesider, der demonstrerer kreativitet og design, samt at fremme deres online tilstedeværelse.

Men selv de dygtigste udviklere skal nok kontakte Wix på et tidspunkt hvad end det er for hjælp eller for at løse et separat problem.

Wix Hjælpecenter

For problemer du har med Wix, er den centrale hub til hjælp Wix Hjælpecenteret. Der vil du finde en serie med vejledninger der viser hvordan du bruger Wix og opremser de forskellige tjenester Wix tilbyder.

Det inkluderer videovejledninger, trin efter trin vejledninger og gennemgange, og er helt klart det værd at læse igennem, når du har spørgsmål.

Hvordan du Indsender en Besked

Selvom de har deres informations vejledninger, kan du stadig få brug for at kontakte Wix. For at gøre det skal du enten skrive en besked eller bede om at blive ringet op.

For at starte, skal du sikre dig at du er logget ind på Wix fra en computer, så gå til deres ‘Kontakt Wix Kundeservice for Hjælp’. Klik på linket ‘Start’. Fra der vil du enten kunne få svar fra den hjælpsomme chatbot eller indsende en besked.

Når du indsender en besked, skal du huske at være så beskrivende som muligt, det inkluderer navnet på hjemmesiden og siden der har problemet.

Ydermere skal du vælge kategorien med omhu, da det vil lade Wix skræddersy deres svar, ved at specialiserede eksperter i Kundeservice kan hjælpe dig. Åben ikke mere end en besked ad gangen da det kan skabe forvirring.

Hvordan du Beder om at blive Ringet Op

Du kan også bede om at blive ringet op, telefonhjælp er tilgængeligt på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, portugisisk, russisk og spansk.

Men bemærk at selvom engelske opringninger er tilgængelige 24 timer i døgnet, så er andre sprog kun tilgængelige mandag til Fredag og er tidsafhængige.

Som når du indsender en besked, så skal du kategorisere problemet, da det vil gøre din telefonsamtale hurtigere. Eftersom hjælp over telefonen kan give opkrævninger fra din netværksudbyder, kan det også spare dig penge.

Hvis du har planlagt et opkald, men ikke er blevet kontaktet, så indsend en besked. Så vil en fra Wixs kundeservice gennemse det på det tidligst mulige tidspunkt.

Kontakt Wix på Sociale Medier

Som med de fleste moderne firmaer, har Wix en stor online tilstedeværelse. Gennem Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram, du vil kunne kontakte dem for at få hjælp.

Wix vil bemærke det og sikre dig at du kommer i kontakt med de rigtige i kundeservice. For at kontakte dem skal du bare poste noget på deres væg eller sende dem et tweet. Det du foretrækker.