Hyundai Kundeservice

Prøver du på at kontakte Hyundais kundeservice? Her har vi lavet en liste over forskellige kanaler, som du kan bruge til at kontakte Hyundai: Hjemmesiden, kontaktcentret, deres sider på de sociale medier og så videre.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Hyundai Kundeservice – Telefon

Kontakt Hyundais kundeservice via telefon på: 70-30-17-07.

Åbningstider for kundeservice: 24/7.

Hyundai Kundeservice – Hjemmeside

For at finde generel information, ofte stillede spørgsmål, vidensbase eller selvbetjeningsmuligheder på hyundai.dk: klik her.

Hyundai Kundeservice – Email

E-mailadressen på Hyundais kundeservice er: [email protected].

Hyundai Kundeservice – Chat

– Ingen kundeservicechat.

Hyundai Kundeservice – Facebook

Hyundais officielle Facebook-side: Besøg.

Hyundai Kundeservice – Twitter-konto

Kunder kan kontakte Hyundai på virksomhedens Twitter-konto: Besøg.

Hyundai Kundeservice – Postadresse

Postadressen på Hyundais kundeservice er: Hyundai Bil Import A/S
Korsvej 1
6000 Kolding.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.