McDonald’s Danmark Kundeservice – Hvordan kontakter man dem?

Find alle de forskellige måder at kontakte McDonald’s Danmark på her. Kontakt McDonald’s Danmarks kundeservice via din foretrukne kanal: Telefon, hjemmesiden, e-mail eller de sociale medier.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om McDonald’s Danmark

McDonald’s Danmark er det danske hovedkontor for McDonald’s-restauranterne i Danmark, og er en del af det multinationale selskab McDonald’s. Det danske kontor blev stiftet i 1989 og sætter den overordnede strategi og politik i landet.

McDonald’s Danmarks restauranter er alle baseret på en franchise-model, der betyder, at hver restaurant drives selvstændigt, men stadig følger de nationale retningslinjer. På McDonald’s Danmarks hjemmeside kan man finde information om den mad der er på menuen, finde restauranter rundt omkring i landet, og få information om karrieremuligheder.

McDonald’s Danmark har en app, hvor kunder kan bestille mad i forvejen. Derudover har kæden også introduceret konceptet McDelivery, hvor maden kan leveres i visse byer.

McDonald’s Danmark Kundeservice – Telefon

Kontakt McDonald’s Danmarks kundeservice via telefon på: 33-26-60-00.

Åbningstider for kundeservice: Ikke offentliggjort.

McDonald’s Danmark Kundeservice – Hjemmeside

Vigtig information, kontaktformularer og andre kundeservicemuligheder på hjemmesiden mcdonalds.com: Besøg siden.

McDonald’s Danmark Kundeservice – E-mail

Kontakt McDonald’s Danmarks kundeservice via e-mail: [email protected].

McDonald’s Danmark Kundeservice – Online Chat

– Ingen chatmulighed til kundeservice.

McDonald’s Danmark Kundeservice – Facebook

Kundeservice på McDonald’s Danmarks officielle Facebook-side: Klik her.

McDonald’s Danmark Kundeservice – Twitter

– Ingen muligheder for kundeservice på virksomhedens Twitter-konto.

McDonald’s Danmark Kundeservice – Adresse

Postadresse til kundeservise hos McDonald’s Danmark: Falkoner Allé 20, 2000 Frederiksberg, Danmark.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.