Philips Kundeservice

Her vises alle detaljer til at kontakte kundeservice hos Philips. Kontaktoplysninger kan omfatte – telefonnumre, hjemmeside, email, facebook-side, twitter-konto, chat, postadresse og mere.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om Philips

Philips er et hollandsk selskab, der har særlig fokus på produkter indenfor sundhedsteknologi. Philips tilbyder især mindre apparater, der løser forskellige behov indenfor skønhedspleje, sundhed og velvære.

Udover fokusset på sundhed, så har Philips også en bred vifte af produkter, der hjælper med f.eks. rengøring af hjemmet og vedligeholdelse, samt forskellige køkkenappareter. Deres produkter spænder fra soniske eltandbørster til hårfjerning, støvsugere og espressomaskiner.

På hjemmesiden finder man en oversigt over alle Philips produkter og links til at få kundesupport. Derudover kører hjemmesiden også forskellige kampagner, såsom outlet eller produkttestning. Endelig, så har Philips også en B2B ordning.

Philips Kundeservice – Telefon

Telefonnummer til Philips kundeservice: +45-35-25-80-17.

Åbningstider for kundeservice: Mandag-fredag: 08: 00-18: 00.

Philips Kundeservice – Hjemmeside

Tjek de forskellige kundeservicemuligheder på philips.dk: Klik her.

Philips Kundeservice – E-mail

Kontakt Philips kundeservice via e-mail: [email protected].

Philips Kundeservice – Chat

– Virksomheden tilbyder ikke kundeservice via chat.

Philips Kundeservice – Facebook-side

Kunder kan kontakte Philips på virksomhedens Facebook-side: Besøg side.

Philips Kundeservice – Twitter

Kunder kan kontakte Philips på virksomhedens Twitter-konto: Klik her.

Philips Kundeservice – Postadresse

Postadressen på Philips kundeservice er: Frederikskaj 6 2450 København, Danmark.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.