SIXT Kundeservice – Hvordan kontakter man dem?

Vi har her lavet en liste over måder at kontakte SIXT på. SIXTs kundeservice er tilgængelig via forskellige kanaler og platforme.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

SIXT Kundeservice – Telefon

Kontakt SIXTs kundeservice via telefon på: 3248-1100.

Åbningstider for kundeservice: Mandag-fredag: 09: 00-16: 00.

SIXT Kundeservice – Hjemmeside

For at finde generel information, ofte stillede spørgsmål, vidensbase eller selvbetjeningsmuligheder på sixt.dk: klik her.

SIXT Kundeservice – Email

E-mail-adressen til kundeservice hos SIXT er: [email protected].

SIXT Kundeservice – Chat

– Der findes ingen kundeservice via chat.

SIXT Kundeservice – Facebook

Kunder kan kontakte SIXT på virksomhedens Facebook-side: Klik her.

SIXT Kundeservice – Twitter-konto

SIXTs officielle Twitter-konto: Besøg.

SIXT Kundeservice – Adresse

Kunder kan kontakte SIXTs kundeservice via posten: Sixt Danmarks hovedkvarter, Mobility Service Danmark A/S, Kystvejen 42, 2770 Kastrup.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.