Ticketmaster Kundeservice – Hvordan kontakter man dem?

Alle detaljer om hvordan du kan kontakte Ticketmaster. Ticketmasters kundeservice er tilgængelige på forskellige servicekanaler, herunder: Telefon, chat, e-mail, Facebook og Twitter.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om Ticketmaster

Ticketmaster er en af verdens største online markedspladser for køb og salg af billetter til forskellige oplevelser. Ticketmaster har hovedkontor i Los Angeles og en række kontorer rundt omkring i verden, herunder en dansk version.

Ticketmaster samarbejder med en bred vifte af koncertsteder og festivaller for at tilbyde billetter til især musikoplevelser, men også foredrag og andre større events.

I Danmark samarbejder Ticketmaster med over 600 arrangører indenfor flere typer arrangementer, såsom stand-up, teater, sport og musik. Udover at købe billetter direkte fra arrangøren, så kan kunder også sætte deres billetter til salg direkte på platformen.

Ticketmaster Kundeservice – Telefon

Telefonnummer på Ticketmasters kundeservice: +1-800-653-8000.

Åbningstider: Mandag-søndag: 09: 00-21: 00 EST.

Yderligere telefonnumre:

Yderligere telefonnr.: +1-800-745-3000

Ticketmaster Kundeservice – Hjemmeside

Besøg siden Ticketmaster.com – videnscenter, FAQ, kontaktformular og selvbetjeningsmuligheder: Besøg.

Ticketmaster Kundeservice – E-mail

Kontakt Ticketmasters kundeservice via e-mail: [email protected].

Ticketmaster Kundeservice – Chat

Ticketmaster tilbyder kundeservice via chat: Besøg.

Ticketmaster Kundeservice – Facebook

Ticketmaster tilbyder kundeservice via deres facebook-side: klik her.

Ticketmaster Kundeservice – twitter

Ticketmaster tilbyder kundeservice via deres twitter-konto: klik her.

Ticketmaster Kundeservice – Adresse

Postadressen på Ticketmasters kundeservice/hovedkontor er: 9348 Civic Center Drive, Beverly Hills, CA, 90210, USA.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.