TUI Kundeservice

Find alle de forskellige måder at kontakte TUI på her. Kontakt TUIs kundeservice via din foretrukne kanal: Telefon, hjemmesiden, e-mail eller de sociale medier.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Om TUI

TUI Group er en af verdens største rejsearrangører og tæller cirka 76.000 ansatte i 130 lande. TUI tilbyder rejser til over 180 destinationer og betjener årligt omkring 20 millioner kunder. TUI Nordic har ca. 1,5 millioner kunder og en flåde på 9 fly.

TUI driver både egne flyselskaber, hoteller og krydstogtskibe, hvilket giver virksomheden mulighed for at tilbyde mange forskellige rejser til sine kunder. Kunder kan bl.a. finde afbudsrejser eller vælge mellem forskellige oplevelser og tilvag, der kan gøre rejsen nemmere.

TUI Group er medlem af FNs Global Compact og er med i det amerikanske Dow Jones Sustainability Indices, som er et bæredygtigt index.

TUI Kundeservice – Telefonnummer

Telefonnummeret på TUIs kundeservice er: 70-10-10-50.

Kontaktcentrets åbningstider: Mandag-fredag: 09: 00-17: 00
Lørdag: 10: 00-15: 00.

TUI Kundeservice – Hjemmeside

Besøg siden tui.dk – videnscenter, FAQ, kontaktformular og selvbetjeningsmuligheder: Besøg.

TUI Kundeservice – E-mailadresse

– Ingen kundeservice tilgængelig via e-mail.

TUI Kundeservice – Online Chat

Brug online chat for at kontakte TUIs kundeservice: Klik her.

TUI Kundeservice – Facebook

TUI tilbyder kundeservice via deres facebook-side: klik her.

TUI Kundeservice – Twitter

Kunder kan kontakte TUI på virksomhedens Twitter-konto: Klik her.

TUI Kundeservice – Adresse

Kunder kan kontakte TUIs kundeservice via posten: Gammel Kongevej 60, Frederiksberg, Danmark.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.