Wise Kundeservice

Prøver du på at kontakte Wises kundeservice? Her har vi lavet en liste over forskellige kanaler, som du kan bruge til at kontakte Wise: Hjemmesiden, kontaktcentret, deres sider på de sociale medier og så videre.

Bemærk venligst, at vi er et uafhængigt informativt websted, og derfor kan vi ikke tilbyde kundeservice på vegne af noget firma.

Wise Kundeservice – Telefon

Telefonnummer på Wise kundeservice: +44-020-3695-0999.

Åbningstider for kundeservice: Ikke offentliggjort.

Wise Kundeservice – Hjemmeside

For at finde generel information, ofte stillede spørgsmål, vidensbase eller selvbetjeningsmuligheder på wise.com: klik her.

Wise Kundeservice – Email

– Ingen e-mail til kundeservice er blevet oplyst.

Wise Kundeservice – Online Chat

– Ingen chatmulighed til kundeservice.

Wise Kundeservice – Facebook

Wise tilbyder kundeservice via deres facebook-side: klik her.

Wise Kundeservice – Twitter-konto

Kunder kan kontakte Wise på virksomhedens Twitter-konto: Besøg.

Wise Kundeservice – Postadresse

– Der er ikke oplyst nogen postadresse.

 

kontaktkundeservice.com er en hjemmeside, der hjælper folk med at kontakte kundeservice og support fra førende virksomheder over hele verden. Vi tilbyder ikke selv kundeservice eller support. Alle oplysninger på denne hjemmeside er blevet samlet fra virksomhedernes hjemmesider, sociale medier og kundefeedback. Vi tilstræber at holde vores data nøjagtig og opdateret, men kan ikke forsikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er 100% nøjagtige. Under alle omstændigheder bedes du informere os, hvis du finder fejl eller manglende data.