10 Bedste Chatbots til Kundeservice

Chatbots har revolutionere måden hvorpå kundeservice virker i nyere tid, ved at introducere fordelene ved kunstig intelligens og automation. 

De fleste kunder har mødt chatbots mens de besøgte hjemmesider fra store firmaer og prøver at kontakte kundeservicen gennem livechat.

Du ville forvente at chatte med person fra servicekontoret, men en chatbot gør det i stedet for, for at kunne identificere anmodninger og svare herefter.

Vi har samlet en opdateret liste over de 10 bedste chatbots til kundeservice og support.

1. Chatfuel

Chatfuel er et gratis værktøj op til maks. 100,000 chats per måned, som lader SMB’er lave en chatbot ved hjælp af Facebook Messenger.

2. Botsify

Botsify står ud grundet sig simplificeret, takket være et træk og slip interface og kan integreres med Facebook Messenger, med virksomhedens hjemmeside og med Slack.

Derudover giver Botsify en mulighed for midlertidigt at erstatte chatbotten med en menneskelig repræsentant til mere følsomme spørgsmål.

3. Landbot.io

Landbot.io er en gratis platform, der har en version med mere avancerede betalte funktioner. 

Forretningsbrugere kan bruge Landbot.io i forskellige formater og kanaler, herunder WhatsApp, et pop-up-vindue eller en destinationsside.

4. Collect.Chat

Collect.Chat er endnu en chatbot, der kan genkende brugernes vaner og tilpasse interaktionen med dem i overensstemmelse hermed. 

Collect.Chat bruges af nogle store virksomheder såsom Airbnb.

5. TARS

TARS fokuserer på pålidelighed, og derfor blev det valgt af virksomheder som DHL.

6. Hubspot

HubSpot, den førende markedsføringsplatform, har oprettet en chatbot, der integreres perfekt med deres populære CRM-software.

7. Pandorabots

Pandorabots er en af ​​de første chatbots, som dukkede op på markedet, og den kan prale af hundredtusinder af installationer og millioner af samtaler, der allerede er administreret. 

Pandorabots er også berømt for at skabe Mitsuku-bot, der interagerer med besøgende som en 3D-kvinde.

8. Bold 360

Bold 360 er en fuldt tilpasselig open source chatbot, der kan lede potentielle kunder til de produkter, der bedst passer til deres behov.

9. ChatBot.com

Chatbot.com integreres smukt med eksisterende kundeservice og kontakter menneskelige repræsentanter, når den ikke kan løse et problem. 

Chatbot.com svarer ved at kontekstualisere spørgsmålet og blev valgt af multinationale selskaber som Adidas.

10. Dialogflow

Dialogflow blev købt af Google, der satte pris på dets raffinement og udvidede dets værktøjer ved at integrere dem med dets eget.

Dialogflow har evnen til at genkende menneskelige udtryk og anbefales især til virksomheder, der sælger nicheprodukter.

Afsluttende Tanker

Der er mange chatbots til rådighed for virksomheder i enhver skala.

Chatbot-markedet er varieret, og det kan tage tid at vælge den rigtige chatbot. Det anbefales at teste et par chatbots, før du vælger en af ​​dem.