Hvordan du Giver God Kundeservice Over Telefonen?

At kunne give fjernassistance kan have mange finansielle fordele, men det kan også være ret besværligt.

At give kundeservice over telefonen kan nogle gange være et problem at få et godt forhold til kunden. 

Men, der er et par ting du kan gøre for at gøre din service så god som den ville være i virkeligheden, som vi vil se i den her artikel.

Respekt og empati

Empati og respekt kan se banalt ud, men de tage enhver kundeservice repræsentant et godt stykke i at kommunikere med en kunde.

Ofte er der en tendens til at tro at dem som laver kundeservice kun skal gentage den samme frase i et næsten automatisk format, næsten som chatbots, men i virkeligheden – er det langt fra sandheden.

Som et menneske, skal en kundeservice repræsentant vide hvordan man har empati med personen på den anden side af telefonen og hvem der har brug for hjælp eller service til enhver tvivl eller ethvert problem. 

Spørgsmål der stilles til kundeservice ansatte kan ikke kun skifte, men også blive stillet igen af to forskellige, og de skal måske håndteres på to forskellige måder.

For eksempel, hvis du arbejder som en omsorgsperson for en virksomhed der sælger elektronisk materiale, vil hjælpen du skal give til en ældre person typisk, være andre ord og fraser end du ville give til en ung dreng. 

Du skal kombinere fantastisk ekspertise i emnet med en personlig egenskab til at tale til og forstå brugere som du snakker med. 

Udover det skal du kunne gøre alt det på et par minutter, derfor er det at en rolig, tålmodig og respektfuld karakter skal karakterisere dig under kaldet.

Træning og øvelse er afgørende

I de fleste tilfælde, vil virksomhederne selv give forberedende kurser til den ansatte. 

Vigtigheden af disse kurser bør ikke underestimeres, både fra et praktisk synspunkt og teknisk indhold, og hvad angår kommunikationsevnen. 

Hvis du er i tvivl, eller virksomheden som du er blevet valgt af, ikke giver passende kurser, kan du finde det rigtige online. 

Erfarne og kompetente kundeservice ansatte tilbyder kurser der lærer hvordan du bedst jonglere i dette område og du kan finde både video og skreven indhold for at forbedre dine kommunikationsfærdigheder når du taler i telefonen.

Final tips

Som konklusion, vil erfaringen gør resten. At lave fejl er at være menneske og med tiden vil du lære hvordan du håndterer kundeservice på den bedst mulige måde over telefonen. 

Ingen bliver født med fuld viden om kundeservice, og som ethvert andet job eller enhver anden profession, vil du blive en ekspert og selvsikker i din rolle med tiden.

Prøv altid at skabe en forbindelse med kunden, få kunden til at føle at du forstår behovet og at du vil gøre alt hvad du kan for at hjælpe. 

At starte rigtigt og at udsende et positivt førstehånds indtryk vil lade dig udføre et stigende antal opkald.